LumiPlus Design – najnaprednija LED tehnologija dobitnik 2014 Red Dot Aword.

LumiPlus Design je prepoznat zahvaljujući inovativnosti i izuzetnosti u nominaciji Red Dot Award 2014.
Dostupan u dvije završne obrade, čisto bijelo i inox-efekat, zahvaljujući primjeni inovativne tehnologije  pod nazivom IMD /kalup dizajn injekcionim prešanjem plastike/.
Fluidra je uspjela da razradi LumiPlus Design liniju sa najvećim efektom osvjetljaja od svih dosadašnjih LED solucija za bazene.

AstralPool je izbacio  na tržište LumiPlus Design, inovativnu skupinu podvodne LED rasvjete, simbiozu efikasne i unaprijedjene LED tehnologije i inovativnog dizajna.

AstralPool’s LumiPlus Design linija reflektora je prva linija izrađena primjenom IMD tehnologije. Konkretno, to znači da su trake od plastike obradjene tako da  izgledaju kao INOX. Ova linija se nudi i kao čisto bijela i kao inox efekat završne obrade.

2014 Red Dot Award – priznanje za najnapredniju LED soluciju.

2014 Red Dot Award – priznanje za najnapredniju LED soluciju.

LumiPlus Design  AstralPool je prepoznat dobijanjem priznanja  Red Dot Award, najprestižnija nagrada za dizajn od 1955.
The Red Dot Award se dodjeljuje proizvodima koji su lansirani tokom posljednje dvije godine, i koji, dokazano imaju superiornost u devet parametara  koje , izmedju ostalog čine inovativnost, funkcionalnost, ergonomičnost, ekologija i dugotrajnost.

Maksimalna adaptibilnost

Izgled i dimenzije (prečnik je manji od  PAR56 LED reflektora), što znači da se  LumiPlus Design linija savršeno uklapa u svako bazensko okruženje, i pridodaje izuzetnost i moderni izgled. Štaviše, LumiPlus Design ugao osvjetljavanja je dizajniran da bolje osvjetljava dno bazena i uspješno redukuje spoljašnje svjetlosne uticaje.

Maksimalna energetska efikasnost

LumiPlus Design reflektori donose unapredjenje efikasnosti osvjetljaja i energetske efikasnosti za više od  40%  u poređenju sa ostalim sličnim LED reflektorima koji su trenutno raspoloživi na tržištu.
LumiPlus Design reflektori se nude: RGB, bijeli i  RGB-DMX, i kompatibilni su sa  LumiPlus Eco, Top, DMX i svim LED kontrolnim sistemima  koje distribuira  AstralPool.

Fluidra je nacionalni i internacionalni znak za održivo korišćenje vode

Fluidra je multinacionalna korporacija kotirana na Nacionalnoj Berzi Španije, čija je djelatnost orijentisana na razradu rješenja koja će omogućiti optimalno korišćenje vodnih resursa, specijalizovana za tretman voda i primjenu.

Fluidra je posvećena razvoju procedura za održivo korišćenje vode koje nudi kroz programe  Bazeni i Wellness, Oprema za cijevni razvod i Navodnjavanje i  Tretman vode u okviru svojih osnovnih brendova AstralPool, Cepex i Idrania.

Fluidra ima preko 150 predstavništava u  44 zemlje i nekoliko proizvodnih centara na najvećim tržištima. Proizvodi grupe  Fluidra  se prodaju u, preko 170 zemalja, zahvaljujući raširenoj prodajnoj mreži. U grupi je zaposleno oko  4.000 ljudi.

Koncept i vizija razvoja korporacije se bazira na očuvanju vrijednosti vodnih resursa i na racionalnu potrošnju. Kompanije koje danas čine korporaciju FLUIDRA, od kojih pojedine sa iskustvom od  40 godina, rasle su, upravo, u skladu sa ovom vizijom i specijalizovale se u okviru četiri poslovne jedinice: tretman vode, oprema za cijevni razvod, irigacija: navodnjavanje i zalivanje i bazeni i wellness.