NAVODNJAVANJE I ZALIVANJE

Fluidra group se od osamdesetih godina bavi proizvodnjom i distribucijom svih proizvoda koji su neophodni za postavljanje sistema navodnjavanja u poljoprivredi  i zelenih površina za javnu upotrebu (igrališta za golf i parkovi) ili za privatne bašte , pod svojim brendom  Cepex brand.

Fluidra proizvodi se primjenjuju u svim etapama Sistema za navodnjavanje; PVC i  PE ventili i pripadajući elementi, cijevi i crijeva koja se primjenjuju u bunarima i pumpnim stanicama, cjevovodima ili kod opreme za organsko navodnjavanje.

Fluidra elektroventili i kontrolori se primjenjuju u sistemima upravljanja i kontrole navodnjavanja. Ovi uredjaji su dizajnirani za regulaciju navodnjavanja, preko kontrole dotoka vode,blokiranja, odnosno kanalisanja daljeg protoka vode prema različitim sistemima. Navodnjavanje kap-po-kap, sprinkleri, rasprskivači ili ispusne cijevi su direktno vezane na usjev, kako bi dovele vodu biljkama.

Fluidra je uspjela da se afirmiše na svjetskom nivou, uz pomoć vodećih proizvođača u sektoru navodnjavanja Rain Bird i Hunter.

Više informacija možete naći na web-strani našeg brenda.

cepex